Over ons

Wij zijn Rebecca en Kees.

Al meer dan 35 jaar geleden kozen we voor Chateauroux les Alpes. De eerste zomers brachten we wildkamperend door aan de Durance om er overdag op uit te gaan met onze kajaks. Met ons buitensport bedrijfje organiseerde we er talloze tochten met onze cursisten.

Door de jaren heen ontdekten we niet alleen de prachtige omgeving en de ongekende mogelijkheden van de regio, maar verwierven we ook ‘n plekje in het dorp en de gemeenschap. Het huis “Maison Chabardes” zoals het aanvankelijk heette, nu “Maison Cimarron”, staat er al meer dan 300 jaar.

Samen met lokale aannemers verbouwde we het huis tot een heerlijke plek.

We zien er naar uit je te mogen ontvangen en er samen met jou een heel fijn verblijf van te maken.


Wat onze gasten zeggen

Lang geleden zijn we hier al eens geweest. Het huis ligt in een leuk dorp waarin veel op loopafstand is, een bar, een plein met een weekmarktje in de zomer, een bakker en een kruidenier. We hebben genoten van het zwembad in de tuin, wat is dat mooi geworden. Hierdoor hebben we veel dagen bij het huis doorgebracht, het zwemmeer 8 km verderop hebben we dit jaar overgeslagen!!! Alles was top!

Familie van Bennekom

Wat ons gezin het leukste vond: vader en moeder de bergwandelingen, kinderen het zwembad, de andere kinderen die er waren en de hond van de eigenaren die zich veel heeft laten verwennen door alle aandacht van de kinderen, wat een leuk beest.

Bas en Marion

De locatie straalt zorg en liefde uit. In gesprek met de Nederlandse eigenaren bleek dat zij al 25 jaar geleden dit oude landhuis hebben gekocht en het een levenswerk is, en het is al zo fijn en mooi. Wij hebben er van genoten en gaan dit in onze vriendenkring zeker aanraden. Wie weet komen we met een paar gezinnen de feestdagen doorbrengen, lekker skiën en ’s avonds bij de kachel… Tot volgend jaar, we kijken er alweer naar uit…

Angela en Hans

In een mooi oud landhuis hebben we gebruik gemaakt van een fijne kamer met erg ruime douche, mooi uitzicht op de omringende hoge bergen en elke dag een heerlijk ontbijt. In de omgeving is van alles te doen, leuke markten, hele mooie wandelingen, terrasjes, typisch Franse dorpjes etc. De gastvrijheid maakt het af, dus we komen zeker terug!

Familie van den Boom

Een fantastische plek, een warm bad, een aanrader voor natuurliefhebbers.

Piet Jansen