Beschikbaarheid & reserveren

Reservering aanvragen
Legenda
Vakantiehuis & kamers
Vakantiehuis
Kamers
Niet beschikbaar

Reserveringsaanvraag voor Maison Cimarron

Maison Cimarron kan gereserveerd worden in zijn geheel als vakantiehuis of per kamer als bed & breakfast. Zie de kalender hiernaast voor de beschikbaarheid van beide opties. 

Vakantiehuis vanaf € 2.250,-
Kamer vanaf € 450,-

Neem contact met ons op via de reserveringsknop of het contactformulier voor meer informatie.

Wat onze gasten zeggen

Wat ons gezin het leukste vond: vader en moeder de bergwandelingen, kinderen het zwembad, de andere kinderen die er waren en de hond van de eigenaren die zich veel heeft laten verwennen door alle aandacht van de kinderen, wat een leuk beest.

Bas en Marion

De locatie straalt zorg en liefde uit. In gesprek met de Nederlandse eigenaren bleek dat zij al 25 jaar geleden dit oude landhuis hebben gekocht en het een levenswerk is, en het is al zo fijn en mooi. Wij hebben er van genoten en gaan dit in onze vriendenkring zeker aanraden. Wie weet komen we met een paar gezinnen de feestdagen doorbrengen, lekker skiën en ’s avonds bij de kachel… Tot volgend jaar, we kijken er alweer naar uit…

Angela en Hans

Lang geleden zijn we hier al eens geweest. Het huis ligt in een leuk dorp waarin veel op loopafstand is, een bar, een plein met een weekmarktje in de zomer, een bakker en een kruidenier. We hebben genoten van het zwembad in de tuin, wat is dat mooi geworden. Hierdoor hebben we veel dagen bij het huis doorgebracht, het zwemmeer 8 km verderop hebben we dit jaar overgeslagen!!! Alles was top!

Familie van Bennekom

In een mooi oud landhuis hebben we gebruik gemaakt van een fijne kamer met erg ruime douche, mooi uitzicht op de omringende hoge bergen en elke dag een heerlijk ontbijt. In de omgeving is van alles te doen, leuke markten, hele mooie wandelingen, terrasjes, typisch Franse dorpjes etc. De gastvrijheid maakt het af, dus we komen zeker terug!

Familie van den Boom

Een fantastische plek, een warm bad, een aanrader voor natuurliefhebbers.

Piet Jansen